N-VA trekt met huifkar door Denderbelle

Zondag 30 september hield N-VA een actie in Denderbelle. Met een huifkar vol ballonnen trokken enkele kandidaten door de straten en brachten een bezoek aan de Bellenaren.


Hilde Pauwels : “wij wilden iets speciaals doen voor Denderbelle. Zelf woon ik hier al 16 jaar en ik vind het zeer belangrijk dat er voldoende aandacht gaat naar onze deelgemeenten. Met deze actie willen wij aantonen dat Belle ons als N-VA nauw aan het hart ligt. Onze prachtige deelgemeenten mogen niet stiefmoederlijk behandeld worden door het centrale bestuur gevestigd in Lebbeke, maar hun landelijk karakter moet net gekoesterd worden.”


Ook de kandidaten An Vervliet, Bea Van Damme en Duncan Braeckevelt waren van de partij. Met deze actie willen deze kandidaten benadrukken dat N-VA wil dat er meer financiƫle middelen naar de deelgemeenten Belle en Wieze gaan. Dat moet dienen voor onder meer de opwaardering van de dorpscentra, het onderhoud van het wegennet, aanleg van fietspaden, de aanpak van de plaatselijke overstromingen en een degelijke ondersteuning van de plaatselijke jeugd- en sportverenigingen.


Verschillende kandidaten op de lijst hebben een band met Denderbelle. Vandaar dat N-VA het belangrijk vond om deze actie nu te doen.

An Vervliet
an.vervliet@n-va.be

0 reacties:

Een reactie posten