CV van Segers André

André Segers

Geboren op 22 april 1952 in Pamel in het Pajottenland.
Broek versleten op de gemeenteschool en dan naar de "grote" school, Vrij Technisch Instituut Ninove. Daar ben ik wel blijven plakken want na mijn technische studies, in die tijd maar tot 16 jaar heb ik, zoals ze dat zo mooi zeggen, met vrucht mijn diploma Lassen gehaald (drie jaar avondschool), waarna nog eens drie jaar avondschool om mijn diploma Elektronica , Zend- en Ontvangsttechnieken te behalen.

Alle rangen van de Chiro doorlopen.

In 1973 getrouwd en daardoor naar Erembodegem-Aalst verhuisd, een dochter Nele.
Ik blijf erbij dat het een bijzonder goeie manier om je te integreren is om actief te worden in een politieke partij en voor mij als Vlaamsnationalist was dat uiteraard de toenmalige VU Erembodegem Centrum.
Afdelingsvoorzitter geweest plus actief in verscheidene andere partijregionen of structuren zoals daar zijn Politiek College en Arrondissementbestuur, VUJO Nationaal, oprichter Jeugdhuis Republieksken.

Dan besmet geworden door de zaalvoetbalmicrobe waar ik zowat gedurende 20 jaar allerlei functies bekleed heb, van doelman tot coach op allerlei niveaus plus zetelend in het Provinciaal Comité.

Interessegewijs ben ik nogal een verzameling van ogenschijnlijk niet complementaire zaken maar toch lukt het.  Ik geloof echt in de meer dan sociale functie, lees noodzaak van het bloedgeven, ben lid van Natuurpunt, en niet omdat later mijn doodsprentje zou vol staan , lid van Vrienden van Zuid Afrika, lid van VVB, steun het asielwerk, meer bepaald dat van dieren. Benevens mijn politiek werk voor de N-VA ben ik ook sterk geëngageerd in de MAG (Motor Actie-Groep), een vereniging is door en voor motorrijders, met als doel op te komen voor de rechten van de motorrijders en het motorrijden te promoten, lid van MTC (Motor Toeristen Club) Vlaanderen.
Lezen doe ik weinig, muziek daarentegen neemt een grotere plaats in, zowat alles maar toch graag het straffere rock genre.

Na het verlies van mijn vrouw in december 2000 na wat omzwervingen terecht gekomen in Lebbeke, waar weet ik veel welke hand mij tot mijn grote voldoening de weg gewezen heeft naar Linda Cooreman.

Beroepsgewijs ben ik kaderlid bij een internationale firma.

Nu met volle overtuiging op de 15de plaats bij de effectieven op de N-VA lijst voor de Vlaamse verkiezingen.

Andre Segers
Fochelstraat 47
9280 Lebbeke
0497.045653
segers.andre (at) gmail.com