N-VA Congres Hasselt, een verslag.

Zaterdag laatstledende zijn wij, samen met vele honderde aanwezigen, op het partijcongres van N-VA in de Grenslandhallen te Hasselt.De Limburgers waren de gastheren voor dit geweldige congres dat gecombineerd werd met Plopsa indoor voor de kinderen.




De N-VA is immers een gezinspartij. Dit congres was de afsluiter van onze précampagne ( “meer Vlaanderen minder Crisis” ).Met een alternatieve actie in Wallonie werd eveneens het nieuws gehaald ( préjuges ).De parlementsleden Helga Stevens, Mark De Mesmaeker, Geert Bourgeois, Jan Peumans, Frieda Brepoels en Bart De Wever gaven ons een boeiende uiteenzetting in de aanloop van de Vlaamse en Europese verkiezingen op 7 juni 2009.

Ook werd uitgehaald naar de Open VLD en de CD&V: Wij zijn de enige partij die WOORD gehouden heeft.

Daarnaast werden ook de Jongeren van N-VA ( Jong N-VA ) in de bloemetjes gezet.
Ze zijn in volle groei. Voor Sebastian Luyten was het zijn laatste dag als Nationaal voorzitter van de Jongeren. Voo Regio Dender werd Jeroen Huylebroeck afgevaardigd.De N-VA staat op de politieke kaart in VLAANDEREN.

De N-VA is nodig voor de échte Vlamingen en voor een zelfstandig Vlaanderen.We zijn bij bepaalde dossiers belangrijke grondleggers geweest.Ik verwijs bv naar het Vlaams inburgeringsbeleid van Marino Keulen ( De N-VA heeft dit uitgestippeld op ons Congres in Leuven ( zaterdag 4 en zondag 5 mei 2002 )




Ik besluit met de woorden van Geert Bourgeois die de N-VA en Obama citeert “Ja, wij kunnen hét ook”

Hierbij vind je nog een filmpje van de Vlaamse Leeuw op het Congres. Je herkent de n-va’er Andre Segers.






Pieter Paul Moens en Andre Segers Deze video staat ook al op Mario Rottiers zijn blog.

1 reacties:

Anoniem zei
on

Een mooie samenvatting van het Congres ! Proficiat.

Een reactie posten