Dochter en vader Uyttersprot op N-VA lijst Lebbeke

Goedele en Karel Uyttersprot staan bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober op de N-VA lijst te Lebbeke.

Goedele , 31 jaar, studeerde rechten aan de Universiteit Brussel, is advocaat te Lebbeke en zetelt sinds 2006 in de Gemeenteraad. Zij werd toen rechtstreeks verkozen op de kartellijst CD&V-N-VA. Zij stond ook aan de wieg van Jong N-VA Lebbeke. Partners van Goedele is David Schepens en zij hebben twee kindjes, Zeger en Isolde.

Karel, 62 jaar, studeerde aan de Universiteit Gent oa Administratief Recht en volgde management bij Prof.André Vlerick. Hij leidde 10 jaar de Commercieel Dienst bij de NV Wattex te Buggenhout en was  ruim 25 gedelegeerd bestuurder van Voka Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen. Hij gaf zijn job in het bedrijfsleven op en zetelt sinds 2010 in het federaal parlement als volksvertegenwoordiger.

Hij coördineert in het parlement de N-VA fractie in de commissies Bedrijfsleven en Handels &Economisch Recht.

Karel is gehuwd met Marleen De Block . Zij hebben twee dochters, Katelijne, schooljuf in de Puzzel te Lebbeke en Goedele.

André Segers: Goedele en Karel zijn vaste waarden en sterkhouders van de N-VA te Lebbeke; hun inbreng en inzet liggen mee aan de basis van de werking en succes  van de N-VA in onze gemeente.

Voor het N-VA bestuur Lebbeke,
André Segers,
Voorzitter

0 reacties:

Een reactie posten