Leo Verhulst op N-VA lijst Lebbeke

Leo Verhulst, °1953, zal bij de komende gemeenteraadsverkiezingen opkomen voor N-VA Lebbeke. Hij is een telg uit een bekende en actieve Lebbeekse familie.

Professioneel was hij werkzaam als postmeester  te Laken en Asse, om nadien operationeel platformmanager te worden voor bpost Vlaams-Brabant.

Leo is vooral bekend voor zijn inzet en activiteiten binnen het sportgebeuren in Lebbeke.

Hij was 12 jaar speler bij de 1ste ploeg van SK Lebbeke en nadien jeugdtrainer en jeugdcoördinator bij dezelfde club. Hij maakte daarnaast ook deel uit van het bestuur van de atletiekclub AC Lebbeke.

Daarnaast speelde hij ook golfbiljart en werd hij in 1975 tot ‘sportman van Lebbeke’ bekroond.

Momenteel bestaan zijn sportieve activiteiten uit: fietsen,biljarten en kaarten.

Leo heeft 3 kinderen en 4 kleinkinderen.

Leo Verhulst: “ik was geboeid door het creatieve en frisse programma dat N-VA uitwerkte voor de gemeenteraadsverkiezingen. Vooral de positieve benadering , vanuit een eigen visie, spreekt mij aan. Zelf ben ik het meest begaan in alles wat te maken heeft met sport, maar ook de problemen rond mobiliteit en wegeninfrastructuur boeien mij.”

André Segers, voorzitter: ” Wij zijn gelukkig met de kandidatuur van Leo. Een Verhulst op onze lijst is bijna een must. Vorige keer konden wij rekenen op David Verhulst die nu in Buggenhout woont en in de Volksunie-periode was broer Karel een vaste waarde.

N-VA Bestuur Lebbeke

0 reacties:

Een reactie posten