N-VA Lebbeke stelt zijn kandidaten voor : GR Verkiezingen 14.10.2012

Met genoegen stellen wij u de lijst voor waarmee N-VA Lebbeke naar de verkiezingen trekt op 14.10.2012.

Op de lijst staan 13 mannen en 12 vrouwen ;Twee kandidaten stonden bij de vorige verkiezingen op de kartellijst CD&V- N-VA, met name Goedele Uyttersprot en Hugo De Mol.

Geen enkele van onze  kandidaten stond bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen op een anderen lijst !
Wij kunnen rekenen op 23 nieuwe, gemotiveerde, kandidaten . Onder hen een aantal personen die vroeger actief waren in de Volksunie.

Het bestuur vroeg Karel Uyttersprot, volksvertegenwoordiger in het Federale Parlement,om de lijst te trekken.

Tweede kandidaat is An vervliet, die ook op de Provincieraadslijst staat (6° pl) als kandidaat voor onze gemeente.

De jongste kandidaat is Frederik Ringoot (23 j) , pas afgestudeerde master in de rechten; de oudste kandidaat is Pierre Moens, 68j , die als stukadoor heel wat huizen in Lebbeke ’plakte’.
Er staan zowel werknemers, vakbondsmensen,huismoeder, zelfstandigen, ambtenaren, vrije beroepen, als gepensioneerden ( een steeds groter wordende groep in Lebbeke) op de lijst, met een goede territoriale spreiding.

Karel Uyttersprot, lijsttrekker :”Samen willen wij gaan voor verandering, verandering die moet beginnen in Denderbelle-Lebbeke-Wieze. Het is een sterke lijst met gedreven en gemotiveerde kandidaten .   Dit gebeurt op basis van een dynamisch en fris programma, dat tot stand kwam door overleg met het middenveld, met betrokkenen, met vakspecialisten, met het bestuur,… Er werden 15 speerpunten bepaald die deze verandering moeten concretiseren.”

André Segers, voorzitter, 3de plaats: “Met deze verkiezingen willen wij gaan voor een maximaal resultaat . De N-VA is een beleidspartij . Voor N-VA is beleid voeren teamwerk; niet het werk van één persoon, maar “ het werk  van een groep mensen”. Maar wat mij tevens verheugt is het feit dat een aantal ‘oude getrouwen’ een groep jongeren en ‘middenklassers’ op sleeptouw nemen en zo de toekomst verzekeren .”

Raf De Wolf, 5de plaats:” het programma was voor mij een belangrijk element om mij te engageren op de lijst voor N-VA; een programma is nooit af, maar de inspraak en kansen die de kandidaten krijgen om hieraan mee te werken is voor mij een belangrijk element. De openheid en de goede sfeer die er heerst liggen mij. Ik wil mij dan ook ten volle engageren om deze verkiezingen tot een succes te maken.”

De Kandidaten en lijst en informatie : Klik Hier

Namens het bestuur,

Karel Uyttersprot
Lijsttrekker N-VA Lebbeke
Volksvertegenwoordiger

0 reacties:

Een reactie posten