Ondernemers & Middenstand goed vertegenwoordigd op N-VA lijst Lebbeke

N-VA Lebbeke komt naar voor met een sterk programma voor zelfstandigen, middenstand, KMO’s en lokale economie.

Dit programma kwam tot stand in overleg met ondernemers en zelfstandigen.

Het ondernemerschap is bovendien goed vertegenwoordigd op de N-VA lijst van Lebbeke voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober.    

Carin Meert, 6°plaats, is verpleegster, maar als ondernemersvrouw en ondernemersdochter  heeft ook zij meer dan gewone belangstelling voor KMO’s.

Dominique De Jonge is vertegenwoordiger voor een installateur van grootkeukens, was voordien uitbater van de frituur aan ’t station van Lebbeke en later ook van een broodjeszaak .

Goedele Uyttersprot, lijstduwer, is advocaat en runt haar eigen kantoor in Lebbeke dat gespecialiseerd is in jeugdrecht, familierecht en burgerlijk recht. Zij zetelt in de gemeenteraad sinds 2006, toen zij als 16de kandidaat, rechtstreeks verkozen werd op de kartellijst CD&V-N-VA.

Hilde Uyttenhove-Verhaege is zaakvoerder van de gelijknamige interieur en decoratiezaak op de Grote Plaats/Dendermondsesteenweg  te Lebbeke. Zij is ook actief in de organisatie voor ondernemende vrouwen, Markant.

Karel Uyttersprot, lijsttrekker, stond 25 jaar lang aan het hoofd van de belangrijkste bedrijvenorganisaties in de provincie. Hij is momenteel volksvertegenwoordiger in het federale parlement waar hij actief is in de commissies Bedrijfsleven en Handels- en Economisch Recht. Daarnaast gaat zijn bekommernis uit naar een breed spectrum van sociaal-maatschappelijke problemen.

Pierre Moens, uit de Bellestraat, is zelfstandig stukadoor. Hij leerde van jongsaf zijn stiel als zelfstandig plakker/stukadoor in Lebbeke. Dochter Katleen is OCMW-raadslid in Kapellen, waar schoonzoon Renaat is gemeenteraadslid is.

Raf De Wolf, plaats 5, is zaakvoerder van een bedrijf gespecialiseerd in belettering , werfborden en bedrukking van textiel. Raf is bovendien een van de drijvende krachten en bezielers van “Lebbeke Bruist”.

N-VA bestuur Lebbeke
André Segers
Voorzitter

0 reacties:

Een reactie posten